Hoppa till sidans innehåll

Önskad arbetsinsats


AFRK är en ideell förening som bygger på ideellt engagemang. Föreningen har många medlemmar som hjälper till vid tävlingar och städdagar varje år och den arbetsinsatsen är mycket värdefull för att kunna arrangera aktiviteter som kommer medlemmarna tillgodo.

Styrelsen hoppas att den önskade arbetsinsatsen skall leda till fler engagerade medlemmar, minskad belastning på medlemmar som redan gör en betydande insats samt ökad samhörighet i föreningen.

Vad innebär önskad arbetsisats?

Som arbetsinsats räknas fyra timmars arbete per halvår t.ex. städning, funktionärsarbete, gräsklippning eller annat av styrelsen godkänt arbete.

Vid städdagar och tävlingar är det viktigt att varje medlem säkerställer att hon/han blir registrerad för sin insats. Det är tillåtet att be någon annan person utföra arbetsinsatsen.

För kontrakts- och privatryttare kommer det, i den önskade arbetsinsatsen, dessutom ingå ett mindre ansvarsområde definierat av styrelsen, t ex tävlingsledare vid en tävling, mindre anläggningsuppgifter eller dylikt. Detta för att de i större utsträckning utnyttjar anläggningen.

Uppdaterad: 17 APR 2022 18:24 Skribent: Jenny Dagberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Anna Rehnberg, Kobbarnas väg 18a
41647 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info