Hoppa till sidans innehåll

Info om arbetsdagar

25 AUG 2020 10:26
  • Uppdaterad: 25 AUG 2020 10:26

ARBETSDAG 6/9
  • 6 september är det dags för arbetsdag på AFRK och du har möjlighet att göra din förväntade arbetsinsats och hjälpa till att hålla anläggningen fin.Vi kommer jobba utspritt i mindre grupper, kontakta ansvarig på plats när du kommer för att få information om vad som ska göras.
  • Ta gärna med egna handskar. Det går också bra att ta med egen fika om man vill sitta en stund efter avslutat arbetspass.Och som vanligt i dessa tider måste var och en visa hänsyn och ta vårt vanliga ansvar med att hålla avstånd, tvätta händer och bara komma om vi mår bra. 9-13 kör vi, hoppas vi ses! Välkomna!
  • P.S. Vi kommer också att fortsätta erbjuda möjligheten att göra sin arbetsinsats enskilt vid annan tidpunkt. För att göra detta mejlar man till This is a mailto link och meddelar när man önskar komma. Om det är något särskilt du sett som behöver åtgärdas och du önskar göra så ange även det, annars finns det en lista på saker att göra. Isa eller Henrik kommer svara på ditt mejl och ni kommer överens om tid och syssla.

 

Skribent: Emily Eidevåg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Anna Rehnberg, Kobbarnas väg 18a
41647 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info