Hoppa till sidans innehåll

Information om ridskoleverksamheten i Coronatider

20 MAR 2020 10:06
  • Skapad: 20 MAR 2020 10:06

Information i Coronatider

Uppdaterat 20200319

 

Först vill vi rikta ett stort TACK till våra fantastiska medlemmar! Vi vill vara förberedda OM vi i personalen blir sjuka, framförallt om vi blir sjuka samtidig. I tisdags (17/3) skickade vi ut ett mail till alla våra medlemmar för att skapa en avlösarlista. Redan första dygnet fick vi in nästan 100 svar från medlemmar som gärna ställer upp om det behövs. En fantastisk respons som vittnar om vår klubbanda!

 

Vi avser att så långt det är möjligt hålla ridskolan öppen och igång och hantera uppkomna situationer på bästa möjliga sätt. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi försöker hålla ett avstånd mellan oss, vi tar inte i hand eller kramas, vi hostar och nyser i armvecket och tvättar händerna oftare än vanligt. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Efter tillfrisknande uppmanas alla att stanna hemma ytterligare två dygn.

Om du inte har möjlighet att rida på ordinarie lektionstid går det som vanligt att avboka och rida igen vid ett senare tillfälle i mån av plats.

 

Personalen & Styrelsen

 

Skribent: Emily Eidevåg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Anna Rehnberg, Kobbarnas väg 18a
41647 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info