Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emma Danielsson Prisutdelning KM_terräng

Klubbmästare i Terräng 2014

15 SEP 2014 20:15
I söndags korades årets klubbmästare i terräng! Det här var den andra upplagan av det ganska nya mästerskapet i klubben.
  • Skapad: 15 SEP 2014 20:15

Det var en solig och fin dag, perfekt för tävling och terrängritt! Hinderna var vackert dekorerade sedan dagen innan av tävlingsryttarna själva.
Totalt deltog 18 ekipage, både på egna och lektionshästar. För att utse vinnarna bedömdes ryttarna i stil av en domare som hälsar att alla ryttarna gjorde mycket bra ifrån sig.

I juniorklassen segrade Elvira Rosenberg på sin ponny Henri Mick. Elvira och Henri har även plockat en rosett i stil-SM i fälttävlan i somras. Vi gratulerar dem båda för KM segern och framgångarna utanför klubben!
På andra plats kom Emilia Lundin på Granit och på tredje plats Sofia Palm på Bob.

Segrare bland seniorerna blev Ann Ankarloo på sin häst Tinbar. Ekipaget visade att övning ger färdighet då de har varit ute tidigare i år på träningar och tävlingar i terrängen.
Nils Lundh och Lille Mac kom på andra plats, Jessica Duerlund och Bob på tredje och Ulrica Hedendahl och Ferrero på fjärdeplats.

Stort grattis till alla pristagare och vi kan vara riktigt stolta över vår klubb som kan genomföra en sån här tävling på egen bana med trevligt beröm från domaren till ekipagen! 

Skribent: Ellen Olsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Anna Rehnberg, Kobbarnas väg 18a
41647 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info