Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ellen Olsson Fälttävlan 1/6 14

Lyckad Fälttävlan H90!

04 JUN 2014 10:46
Söndagens H90 var mycket uppskattad av tävlande, publik och funktionärerna själva. Vi är en väldigt stolt klubb just nu!
Läs mer om dagen och om hur man hittar bilder från tävlingen
  • Skapad: 04 JUN 2014 10:46

Klockan åtta red första starten, Sandra Gustafsson på Sontender P.H., dressyrprogrammet och tog sig därefter ner mot hoppningen på gräsbanan. Sandra tog ledningen i dressyren men efter hoppningen var ställningen ändrad och Åsa Alsterlund låg i täten med sin häst All Cash. 
Efter den fartfyllda terrängen var det två ryttare som prickat idealtiden exakt. Den ena var Pontus Hugosson på Contina Z och den andra vad Åsa Alsterlund som därmed vann dagens tävling med 34.9 straffpoäng. På andra plats kom Eppie Linnér på Rockford med 39.0 straffpoäng och Pontus Hugosson placerade sig som trea med 40.1 straffpoäng. 
Övriga resultat hittar ni på Equipe

 

Från publik och tävlande fick vi mycket beröm för vår bana och framför allt för våra trevliga funktionärer! En grym motivation som vi verkligen tar vara på med målet att få fina kommentarer under varje tävling. Men det är inte svårt att göra bra ifrån sig när vi har så roligt, eller vad säger ni?

 

Vi vill tacka alla våra sponsorer: Horsemeup.se, Krafft, Star Bowling, Elkedjan Sisjön, Brödhuset i Askim, Coop och Blomsterlandet.

 

Bilder från dagen på de tävlande ekipagen finns att se och köpa på E.C.O FotoVinnare!Star BowlingKrafft

Skribent: Ellen Olsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Anna Rehnberg, Kobbarnas väg 18a
41647 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info