Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Varmt Välkommen att ansöka till Svenska Ridsportförbundet- och Göteborg & Bohusläns Ridsportförbunds - Ryttarutveckling nivå 2
 
Den 25 maj kl. 18.00 bjuder DUS in till en digital föreläsning men Catrine Andersson får projektet Trygga ledare. Sista dagen för anmälan den 21 maj.
 
Sista anmälningsdag för höstterminens divisioner är förlängd till 15 juni - 21 och faktureringen sker inte förens 15 augusti.
 
Anmäl era lag för höstens cuper och divisioner senast 15 juni.
 
Varmt välkomna till digital och kostnadsfri föreläsning tillsammans med Lotta Hillbom, föreningsutvecklare på Svenska Ridsportförbundet. Samma föreläsning ges vid två tillfällen för att ge så många som möjligt chansen att delta.
 
 
På vilket sätt ökar vi kunskapen kring team och individutveckling, förstå vikten av att olikheter är bra, det ger resultat, få insikt om hur man kan arbeta för att få med sig sitt team mot uppsatta mål.
 
 

Smittinfo Covid-19

(2021-04-20 10:07)
 
 
Vi planerar och håller alla tummar för att vi ska kunna genomföra höstens lagtävlingar och nu är det dags att anmäla era lag till höstens lagtävlingar - 21.
 
Göteborgs Handikappsridklubb byter nu namn till Lunna Ridklubb.
 
Nu ligger datum ute i TDB för höstens divisioner samt distriktsmästerskap. Datumen för höstens tävlingsansökan har även förlängts på grund av rådande covid-19 restriktioner. Vi håller tummarna för att kunna genomföra tävlingsverksamheten till hösten.
 
 

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Maj-Britt Böhm, Sveagatan 24
41314 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordf@ark.se

Se all info