Hoppa till sidans innehåll

Personal


Sidan är under uppbyggnad.

Ridlärare på AFRK

Kajsa Baumann

Verksamhetschef och ridlärare. Har genomgått RIK-0 i det svenska systemet men har även häst- och ridutbildning från Holland. Kajsa har också utbildningar pedagogisk erfarenhet från andra sporter så som segling och fotboll. Inom ridsporten har hon en hel del erfarenheter på tävlingssidan, både som tävlande i hoppning och dressyr, men även som tävlingsledare på tävlingar upp till nationell nivå.

Birgitta Gunér

Utbildad på Strömsholm. Godkänd ridinstruktör med mer än 30 år i yrket. Har grupper på alla nivåer för både barn och vuxna. Har lagt tävlingsstövlarna på hyllan, men har tävlat upp på medelsvår nivå i både hoppning och dressyr. C - banbyggare, C-tränare i hoppning.
Birgitta har och har haft förtroendeuppdrag inom ridsporten och inom branschorganisationen förr ridskolor, Ridskolornas riksorganisation (RRO) samt i Göteborgs kommun

Emilia Lundin

Emilia Lundin.jpeg

Emilia började som ridskoleryttare på AFRK år 2007. Hon har därefter genomgått utbildningar hos Svenska ridsportsförbundet (RIK-0) och är utbildad ungdomsledare och ridledare. Hon har tävlat främst inom dressyren men även gjort starter i hoppning.

Louise Östgaard
Gick ridledareutbildning (RIK 0) år 2000 och jobbade tidigare på Borås Fältrittklubb som ridlärare. Louise kom till AFRK 2019 och har tävlat Lätt A i hoppning och dressyr. Hon är också Fysioterspeut och diplomerad hästunderstödd coach och driver därigenom klubbens hästunderstödda insatser för personer med psykisk ohälsa.
Sofie Bergqvist
Beskrivning kommer...

Jenny Larsson

Ser man mest i stallet, hon har ansvar för hästarnas välbefinnande. Hon är också den som tar hand om ridbanornas skötsel och mycket annat. Jenny har gått på Uddetorps naturbruks-gymnasium med hästhållningsinrikting. Hon är också delägare i ett företag med inriktning på ponnyavel.

Uppdaterad: 25 APR 2022 08:41 Skribent: Emily Eidevåg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Askims FRK - Ridsport
Anna Rehnberg, Kobbarnas väg 18a
41647 Göteborg

Besöksadress:
Carl Gunérs backe 5
43640 Askim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info