top of page
AFRK Logga
AFRK Logga

Att boka en privatlektion kan verkligen göra skillnad i din ridutveckling! Här är tre anledningar till varför det kan vara fördelaktigt för dig:


1. Skräddarsydd träning: Under en privatlektion har du tränarens fulla uppmärksamhet riktad mot dig. Du får individuell feedback och anpassad undervisning som är skräddarsydd efter dina specifika behov och mål.


2. Snabbare framsteg: Eftersom du får mer fokuserad och individuell handledning, kan du förvänta dig att göra snabbare framsteg i din ridning.


3. Ökat självförtroende: Genom personlig handledning och positiv feedback kan din självförtroende i sadeln växa. När du känner att du behärskar olika tekniker och rörelser bättre kommer du att känna dig säkrare och bekvämare som ryttare.


Våra privatlektioner är 45 minuter långa och kostar 750:-. Vill ni dela en privatlektion kostar det 600:-/ryttare om man är två och 500:-/ryttare om man är tre eller fler.


Vi erbjuder i första hand privatlektioner för befintliga, ridande medlemmar, men ev även för andra efter överenskommelse. Lektionerna hålls huvudsakligen på tisdag och fredag morgon, men ibland även andra tider om möjligt. Är du intresserad av att boka privatlektioner på AFRK? Maila oss på info@afrk.se


Nu finns möjlighet att köpa presentkort på en privatlektion till någon som redan är ridande medlem hos oss. Kontakta info@afrk.se om du vill köpa presentkort.


Information hittar du även här : https://www.afrk.se/privatlektionerNu finns möjlighet att boka Privatlektioner

information
bottom of page