top of page
Acke_återbudssidan

Återbud & igenridning

Hippocrates

Återbud av lektion

När du inte kan rida skall du alltid lämna återbud för att vi skall kunna planera hästarnas arbete. Det gör du i Hippocrates senast kl 9.00 samma dag du ska rida, om du rider på vardag eftermiddag eller kväll. Avanmäl före klockan 08:00 samma dag du ska rida, om du rider på en lördag.

Återbud av privatlektioner

Avboknings senast 3 dagar innan lektionsdagen.

Hur lämnar jag återbud?

Återbud lämnas genom vårt ridskolesystem Hippocrates Academy På startsidan under "Mina kommande lektioner" finns en röd knapp som heter avboka.

Regler för igenridning

Igenridning på vardagar kan önskas senast klockan 09:00 samma dag som lektionstillfället, för helger gäller senast klockan 08:00 samma dag som lektionstillfället.

  • Du kan boka igenridning i grupper med samma nivå eller lägre som dig själv.

  • Igenridning kan endast bokas in på samma kurstyper, som tex Hoppning, Dressyr, etc.

 

​Om ni lämnat önskemål om att rida igen en speciell dag och tid, och sen inte kan komma, måste den avanmälas på samma sätt som ordinarie ridning, dvs före kl. 9.00 samma dag på vardagar, och senast 08:00 samma dag du skall rida om du rider på en lördag.

Hur bokar jag en Igenridning?

Förfrågningar om igenridning görs via vårt ridskolesystem Hippocrates Academy  .  

Gå till "Mina aktiviteter"-> "Mina igenridningar" och klicka på "Boka igenridning" för den lektionen du vill rida igen. Leta upp lämplig lektion i den rutan som kommer fram, och klicka på "Stå i kö för granskning". 

(Om man använder mobilen kan man behöva scrolla åt sidan eller rotera skärmen för att hitta knapparna.)

 

Besked om du blivit tilldelad en plats i önskad ridgrupp för igenridning meddelas efter lunch.

Hippocrates

Om du har problem med att logga in går det även bra att maila: aterbud@afrk.se 

Kom ihåg;

Vi har mycket att göra i stallet under dagtid och har därför inte kontoret bemannat hela dagarna. Av detta skäl hanteras inte sena återbud under dagen och vi hinner då inte heller erbjuda någon annan platsen.

bottom of page