top of page
Acke_personalsidan

Vi som jobbar på Askims Fältrittklubb AFRK

Personalen på AFRK består av engagerade ridlärare och hästskötare som alla är fast beslutna att hjälpa eleverna att utvecklas, och att få hästarna att må bra. 

Våra medarbetare ser till att elevernas individuella önskemål möts på rätt sätt och att även hästarna får sina naturliga behov uppfyllda.

Kajsa Baumann

Kajsa Baumann

Verksamhetschef och Ridlärare

Har genomgått RIK-0 i det svenska systemet men har även häst- och ridutbildning från Holland. Kajsa har också utbildningar pedagogisk erfarenhet från andra sporter så som segling och fotboll. Inom ridsporten har hon en hel del erfarenheter på tävlingssidan, både som tävlande i hoppning och dressyr, men även som tävlingsledare på tävlingar upp till nationell nivå.
Alva Anfinset

Alva Anfinset

Stallskötare och Ridlärare

Alva har varit på AFRK sedan hon var liten, och har varit klubbmästare i både hoppning och dressyr. Hon har studerat på Sveriges ridgymnasium med inriktning NIU, vilket är en träning och tävlingssatsning. Sommaren 2023 blev hon av SvRF godkänd ridledare och håller nu lektioner på torsdagar och lördagar.
Birgitta Gunér

Birgitta Gunér

Ridlärare

Utbildad på Strömsholm. Godkänd ridinstruktör med mer än 30 år i yrket. Har grupper på alla nivåer för både barn och vuxna. Har lagt tävlingsstövlarna på hyllan, men har tävlat upp på medelsvår nivå i både hoppning och dressyr. C - banbyggare, C-tränare i hoppning. Birgitta har och har haft förtroendeuppdrag inom ridsporten och inom branschorganisationen förr ridskolor, Ridskolornas riksorganisation (RRO) samt i Göteborgs kommun
Emilia Lundin

Emilia Lundin

Ridlärarvikarie

Emilia började som ridskoleryttare på AFRK år 2007. Hon har därefter genomgått utbildningar hos Svenska ridsportsförbundet (RIK-0) och är utbildad ungdomsledare och ridledare. Hon har tävlat främst inom dressyren men även gjort starter i hoppning.
Louise Östgaard

Louise Östgaard

Ridlärare

Gick ridledareutbildning (RIK 0) år 2000 och jobbade tidigare på Borås Fältrittklubb som ridlärare. Louise kom till AFRK 2019 och har tävlat Lätt A i hoppning och dressyr. Hon är också Fysioterspeut och diplomerad hästunderstödd coach och driver därigenom klubbens hästunderstödda insatser för personer med psykisk ohälsa.
Jenny

Jenny

Stallansvarig

Ser man mest i stallet, hon har ansvar för hästarnas välbefinnande. Hon är också den som tar hand om ridbanornas skötsel och mycket annat. Jenny har gått på Uddetorps naturbruks-gymnasium med hästhållningsinrikting. Hon är också delägare i ett företag med inriktning på ponnyavel.
Ester Dahlöf

Ester Dahlöf

Ridlärare

Ester började rida på ridskolan 2014. Sommaren 2022 gick hon RIK-0. Hon har innan det genomgått diverse utbildningar för ungdomar, så som ungdoms ledarkursen. Ester har också varit involverad och engagerad i ungdomssektionen under många år
Kicki

Kicki

Stallskötare

Ser man under dagen i stallet. Tillsammans med Jenny ansvarar hon för hästarnas välbefinnande.
bottom of page