top of page

Hippocrates Academy

InfoKnapp till att logga in på hippocrates Academy för att avboka lektion eller anmäla att börja rida hos AFRK i Göteborg

Hippocrates Academy är det ridskolesystem som AFRK använder sig av för att administrera ridskolan. Genom ditt konto i kan du ställa dig i kö, boka olika aktiviteter, bli klubbmedlem etc.

  • Om du vill börja rida hos oss måste du ha ett konto registrerat på hippocrates Academy.

  • För dig som redan har en ridskoleplats är det här som du sköter dina bokningar, avbokningar, igenridningar, övriga aktiviteter samt  information om din ekonomi. Genom systemet skickar vi ut din faktura, tilldelar dig den häst som du ska ha på nästa ridlektion och gör andra informationsutskick.

  • Om du skall stå i kö, boka privatlektion eller bara prova-på, så  behöver du inte vara medlem i Askims Fältrittklubb, men du är självklart välkommen att bli det ändå!

Delbetalning av faktura

Om du vill delbetala  dina fakturor måste du aktivt ange det i Hippocrates. Du hittar det tillvalet under "inställningar" i elevportalen.

Vilken häst du blivit tilldelad kommer som vanligt även finnas uppskrivet på hästlistan vid entrén i stallet, men genom Hippocrates Academy kan du i förväg se vilken häst du fått. 

Om du inte fått mail från ridskolan om hur du loggar in, med lösenord och Ridskolans kod AFRK, vänligen maila info@afrk.se   

(vid mailkontakt glöm inte skicka med namn och  telefonnummer)

bottom of page