top of page

Börja Rida

Vad kul att du är intresserad av att börja rida hos oss! Vi erbjuder olika typer av lektioner så att det ska passa alla som vill rida hos oss, oavsett ålder och kunskapsnivå.
 

Vi är glada att meddela att vi nu till hösten 2023 kommer att göra en ponnysatsning på klubben. Med ponnyer i vår verksamhet kommer vi kunna erbjuda ännu fler barn och unga möjligheten att rida och uppleva glädjen med hästar. De nya ridgrupperna kommer att välkomna elever som är 8 år eller äldre och riktar sig både till nybörjare och mer erfarna ryttare. För de som redan har ridvana kommer vi att anordna provridningsgrupper under v 34 och v 35.
 

Nya elever som är intresserade av att börja rida på AFRK måste först skapa ett konto i vår elevportal i Hippocrates, och sedan logga in i portalen för att sätta upp sig på kö. Det är GRATIS, och du behöver inte lösa medlemskap för att stå i kö.

Gör så här för att anmäla intresse:

 

  1. Registrera ett konto på Hippocrates: https://elevportal.hippocrates.se/newMember. Personer under 18 får inte ha ett eget konto, så vill du anmäla intresse för ett barn eller en ungdom måste du som målsman registrera ett konto först. Skapa sedan en profil för den familjemedlem du vill ställa i kö. Var noggrann med att fylla i alla uppgifter, t.ex. längd och vikt för ryttaren.
     

  2. När du skapat ett konto, logga in på elevportalen. Bolagskoden är AFRK. https://elevportal.hippocrates.se/
     

  3. Välj fliken ”Ridskolans kö”. Här visas alla aktuella köer och vilken du ska välja beror på om du är barn/ungdom eller vuxen samt om du är nybörjare eller har ridvana sedan innan. Välj vilken familjemedlem det är du vill ställa i kö och fyll i uppgifter om eleven (t.ex. längd och vikt, samt kunskapsnivå om eleven har tidigare erfarenhet). Titta gärna på Gruppnivåbeskrivningen här på hemsidan för att se vilken grupp du tror passar bäst. 
     

  4. Du kommer att bli kontaktad när det finns plats i lämplig grupp och får då chans att välja att tacka ja eller nej till platsen.

 

Här hittar du information om priser, gruppnivåer och våra hästar. Våra nya ponnyer kommer att presenteras i början av hösten.

Har du frågor, kontakta info@afrk.se.  Glöm inte att skicka med namn och telefonnummer.

här kan du hitta mer information

i leran_edited.jpg
bottom of page