top of page

Börja Rida

Vad kul att du är intresserad av att börja rida hos oss! Vi erbjuder olika typer av lektioner så att det ska passa alla som vill rida hos oss, oavsett ålder och kunskapsnivå.
 

Med start hösten 2023 kommer att göra en ponnysatsning på klubben. Med ponnyer i vår verksamhet kommer vi kunna erbjuda ännu fler barn och unga möjligheten att rida och uppleva glädjen med hästar. De nya ridgrupperna kommer att välkomna elever som är 8 år eller äldre och riktar sig både till nybörjare och mer erfarna ryttare. För de som redan har ridvana kommer brukar vi vi att anordna provridningsgrupper så att man hamnar i lämplig grupp.

Nya elever som är intresserade av att börja rida på AFRK måste först skapa ett konto i vår elevportal i Hippocrates, och sedan logga in i portalen för att sätta upp sig på kö. Det är GRATIS, och du behöver inte lösa medlemskap för att stå i kö.

Gör så här för att anmäla intresse:

Det gör du enkelt via den här länken: https://elevportal.hippocrates.se/newMember.

Så här gör du för att registrera nytt konto i hippocrates academy hos AFRK

Personer under 18 får inte ha ett eget konto.  

Vill du anmäla intresse för ett barn / ungdom måste du som målsman registrera ett konto först.  Därefter loggar du in med ditt konto, och lägger till barnet på ditt elevkort som en familjemedlem. 

När du skapat ett konto, loggar du in på Elevportalen:

  https://elevportal.hippocrates.se/

Bolagskoden är:  AFRK

Information om hur man loggar in på Hippocrates academy med bolagskoden AFRK

Som målsman måste man nu lägga till sitt barn/ungdom som en familjemedlem. Klicka på din Profil längt upp till höger och välj  ”Min Familj”och fyll i uppgifter om eleven (t.ex. längd och vikt, samt kunskapsnivå om eleven har tidigare erfarenhet). 

Hur man lägger till en familjemedlem i hippocrates academy för askims fältrittklubb

Välj fliken ”Ridskolans kö”. Här visas alla aktuella köer och vilken du ska välja beror på om du är barn/ungdom eller vuxen samt om du är nybörjare eller har ridvana sedan innan.

 

Om du är målsman måste du först välja vilken familjemedlem det är som du vill ställa i kö.

Hur man ställer sig i kö till ridskolans aktiviteter i hippocrates academy hos AFRK

Titta gärna på Gruppnivåbeskrivningen här på hemsidan för att se vilken grupp du tror passar bäst. 

Du kommer att bli kontaktad när det finns plats i lämplig grupp och får då chans att välja att tacka ja eller nej till platsen.

När du skapat konto enligt ovan beskrivning samt lagt till barn/ungdom som  familjemedlem, så väljer du nu valfritt ledigt Prova-På tillfälle som du hittar under Ridskolan.

hur man ställer sig i kö till ridskolans aktiviteter i hippocrates academy hos afrk

Viktigt!

  • Betalning sker via faktura som skickas ut via email veckan innan prova-på datum, och betalas senast torsdagen innan prova-på tillfället . 

  • Ett mail med mer information skickas ut till alla anmälda dagen innan prova-på tillfället

Om du som förälder har hästvana och kan hjälpa till att leda hästen, så måste du, i din profil, skriva in detta under anhörig uppgifter.   

hur man lägger till anhörig uppgifter i hippocrates academy i din profil
hur man lägger till familjemedlem i sin profil i hippocrates academy hos AFRK

Har du frågor, kontakta info@afrk.se.  Glöm inte att skicka med namn och telefonnummer.

bottom of page