top of page

Ungdomssektion (US)

I ungdomssektionen ingår alla medlemmar under 26 år. Utav dessa medlemmar finns det även några som tillsammans bildar US (ungdomssektionens styrelse). Tillsammans anordnar de aktiviteter både med och utan häst för stallets yngre för att skapa en god gemenskap och en trevlig miljö för alla. Dessa aktiviteter brukar vara ungefär en gång i månaden och alla som vill och kan är välkomna att delta!

 

Us har även ansvar för skötarsystemet och Boden i stallet så har man frågot eller funderingar kring detta är det bara att höra av sig.

Aktuella US - aktiviteter hittar du även på anslagstavlan i stallet,  samt på våra sidor i sociala medier på Facebook och Instagram!

  • Facebook
  • Instagram

Ni kan även nå oss på vår mail: us@afrk.se

US - Styrelsen
På Gång på Facebook
Granit_2_edited.jpg
Skötare

Hästarna på Askims Ridklubb sköts av personalen varje dag, men förutom det finns det även möjlighet att var Skötare till hästarna  som pysslar och sköter om hästarna lite extra. Det kan vara att man mockar, ryktar eller putsar hästens utrustning.
 

Det är obligatoriskt för alla skötare att närvara på varje skötarmöte. Skötarmötena hålls två gånger per termin. Det kommer upp lappar om detta i stallet ett par veckor innan.
 

Hur gör man om man vill bli skötare?

För att bli skötare på Askim Ridklubb kontaktar du skötaransvariga. Hästar tilldelas på skötarmötena som hålls två gånger per termin. Vill man byta sköthäst eller dag görs även detta på skötarmöte.

  • Det är helt gratis

  • Varje månad utser US Månadens skötare

  • Varje år, utser US Årets skötare

  • Man sköter så mycket man hinner och kan

  • Det viktigaste är att man har roligt med ”sin” häst!

 

Om du vill bli skötare eller vill veta mer kontakta oss via mejl på us@afrk.se

granit.jpg
bottom of page