top of page

Ungdomssektion (US)

I ungdomssektionen ingår alla medlemmar under 26 år. Utav dessa medlemmar finns det även några som tillsammans bildar US (ungdomssektionens styrelse). Tillsammans anordnar de aktiviteter både med och utan häst för stallets yngre för att skapa en god gemenskap och en trevlig miljö för alla. Dessa aktiviteter brukar vara ungefär en gång i månaden och alla som vill och kan är välkomna att delta!

 

Us har även ansvar för skötarsystemet och Boden i stallet så har man frågot eller funderingar kring detta är det bara att höra av sig.

Aktuella US - aktiviteter hittar du på anslagstavlan i stallet,  samt på våra sidor i sociala medier!

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram

Ni kan även nå oss på vår mail:  ungdomssektion.afrk@gmail.com

US - Styrelsen
Följ oss gärna på Instagram 
Omklädningsrum
Vill du hyra skåp i boden ?

Ett skåp kostar 100:- /termin och skall betalas in senast 31 maj för vårterminen, och för höstterminen senast den 31 november. Betalas inte avgiften kommer skåpen tömmas och eventuella saker kommer att läggas i omklädningsrummet bland upphittade kläder.

 

Ni har ansvar för eran nyckel. Vid borttappad nyckel hör ni av er till Boden Ansvarige, som fixar en ny. Ni blir fakturerade 200 kr och ingen tidsram kan garanteras för den nya nyckeln.

Skåpet skall tömmas och städas ur sista veckan på vårterminen. Görs det ej faktureras ni kostnaden för städning och tömning av skåpet.

 

Intresseanmälan för skåp, eller övriga frågor, skickas till US-Sektionens Boden ansvarige: 

Love.thorsson@gmail.com

 

Kom ihåg, det är först till kvarn som gäller.

Skötare

Hästarna på Askims Ridklubb sköts av personalen varje dag, men förutom det finns det även möjlighet att var Skötare till hästarna  som pysslar och sköter om hästarna lite extra. Det kan vara att man mockar, ryktar eller putsar hästens utrustning.
 

Det är obligatoriskt för alla skötare att närvara på varje skötarmöte. Skötarmötena hålls två gånger per termin. Det kommer upp lappar om detta i stallet ett par veckor innan.

Hur gör man om man vill bli skötare?

För att bli skötare på Askim Ridklubb kontaktar du skötaransvariga. 

  • Det är helt gratis

  • Man sköter så mycket man hinner och kan

  • Det viktigaste är att man har roligt med ”sin” häst!

 

Om du vill bli skötare eller vill veta mer

kontakta Skötaransvarig via mejl på:

lexi.hultin@icloud.com 

Vill du bli en häst skötare på Askims Fältirittklubb
bottom of page