top of page

Tävlingar på AFRK

Askims Fältrittklubb arrangerar årligen ett flertal olika tävlingar.

Vi anordnar och bjuder regelbundet in till Dressyr och Hopp tävlingar. Varje år anordnar vi även det populära Gräshoppet.

Vi bjuder även in till Pay and Jump och Pay and Ride. 

Aktuella datum, eventuella propositioner, anmälan, ryttarmeddelande m.m. hittar du nedan

Mer information kan du även hitta på anslagstavlan i stallet närmare inför tävlingsdatum,  samt under Nyheter-Information  

Vi publicerar även information på våra sidor i sociala medier.

  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram

Kommande Tävlingar på AFRK

Klubbtävlingar - på hemmaplan  är öppna för de som är medlemmar i AFRK.  Det  är tävling för för lektionsryttare och lektionshästar, vissa med egen häst eller både och. Klubbtävlingar är en trevlig och lärorik miiljö för ryttare att utvecklas och tävla på en mindre formell nivå.

Pay and Ride (dressyr) och Pay and Jump (hoppning)- Syftet med Pay and Jump  är  att förbereda och träna ryttare och hästar inför tävling.  Det är ett roligt sätt att kombinera tävlingsanda med gemeskap och Ryttarna får möjlighet att lära sig hur en tävling fungerar

Att tävla utanför AFRK , och att få  åka ut och tävla med ridskolans hästar , krävs dock att man har ridit och tävlat på hemmaplan, och man ska vara engagerad kontraktsryttare i klubbens och ridskolans verksamhet.

bottom of page