top of page

Arbetsinsatser &  Funktionärsuppdrag

AFRK är en ideell förening som bygger på ideellt engagemang. Föreningen har många medlemmar som hjälper till vid tävlingar och städdagar varje år och den arbetsinsatsen är mycket värdefull.

 

Tack vare ideellt arbete kan vi hålla nere kostnaderna som annars näst intill skulle fördubbla priset på ridlektioner och medlemsavgifter. Det behövs engagemang från såväl unga som vuxna för att verksamheten ska fungera och för att vi ska kunna arrangera aktiviteter som kommer medlemmarna tillgodo.

Styrelsen hoppas att den önskade arbetsinsatsen skall leda till fler engagerade medlemmar, samtidigt som den minskar bördan för de redan dedikerade medlemmarna som gör en betydande insats. Det förväntas också att detta initiativ kommer att leda till en starkare samhörighet och en härlig gemenskap inom föreningen.

arbetsdag 2016.jpg

Med start våren 2024 kommer bokning till respektive arbetsinsats ske via Hippocrates för att vi enklare ska kunna fördela arbetskraften.  Gör du inget val inom den tidsperioden som meddelas varje termin, så tilldelas du ett uppdrag av dem som återstår.
Observera att du själv måste ordna en ersättare för ditt uppdrag om du av någon anledning får förhinder - detta gäller oavsett om du valt uppdrag själv eller inte!

Logga in på Hippocrates Elevportalen:

https://elevportal.hippocrates.se/

Personer under 18 får inte ha ett eget konto.  

Vill du anmäla intresse för ett barn / ungdom måste du som målsman registrera ett konto först.  Därefter loggar du in med ditt konto, och lägger till barnet på ditt elevkort som en familjemedlem. Hur du går tillväga hittar du på Börja Rida sidan

Bolagskoden är:  AFRK

Så här lägger till önskad arbetsinsats i hippocrates
 1. Välj Ridskolan i menyn till vänster

 2. Välj Familjemedlem

 3. Gå till Kurser (Avsuttna)

Så här lägger till önskad arbetsinsats i hippocrates
 1. Välj  ut Valfri Aktivitet under ’Kurser(Avsuttna)’

 2. 'Klicka för att visa tillfällen'

 3. Du kan nu  välja vilket eller vilka  tillfällen du vill boka upp dig på genom att trycka på 'Boka vald aktivitet'.

Du kan välja hur många tillfällen du vill

Så här lägger till önskad arbetsinsats i hippocrates

Observera att du själv måste ordna en ersättare för ditt uppdrag om du av någon anledning får förhinder - detta gäller oavsett om du valt uppdrag själv eller inte!

Ridskolan

Kontakt: info@afrk.se

Anläggningssektionen

Tävlingssektionen

Cafésektionen

Kontakt: cafe@afrk.se

Arbetsinsats för medlemmar

Klubben förväntar sig att du som aktiv ryttare ska bidra med en arbetsinsats under året. Som arbetsinsats räknas fyra timmars arbete per halvår t.ex. städning, funktionärsarbete, att bemanna caféet, gräsklippning, att ställa upp som ledare vid prova-på ridning eller annat godkänt arbete.

Glöm inte att registrera din insats

Vid städdagar och tävlingar är det viktigt att varje medlem säkerställer att hon/han blir registrerad för sin insats. Det är tillåtet att be någon annan person utföra arbetsinsatsen.

Engagera dig i klubben

Vill du även engagera dig i någon av klubbens sektioner (informations-, tävlings-, anläggnings- och cafésektionen) är du välkommen att kontakta dem. 

Kontraktssryttare

För kontrakts- och privatryttare kommer det, i den önskade arbetsinsatsen, dessutom ingå ett mindre ansvarsområde definierat av styrelsen, t ex tävlingsledare vid en tävling, mindre anläggningsuppgifter eller dylikt. Detta för att de i större utsträckning utnyttjar anläggningen.

Kvast svepande fallna löv

Planerade Städdagar på Ridskolan

 • Arbetsdag 16 Juni
  Arbetsdag 16 Juni
  sön 16 juni
  Askims Fältrittklubb
  16 juni 2024 10:00 – 14:00
  Askims Fältrittklubb
  16 juni 2024 10:00 – 14:00
  Askims Fältrittklubb
  När hästarna åker på sommarbete passar vi på att städa stallet!
  Dela
bottom of page